Minilening

Een minilening is waarschijnlijk een van de meest afgesloten lening vormen die er is. Wat de reden hiervoor is? Nou, dat is vrij simpel, want met een minilening heeft u slechts met weinig zaken te maken om deze af te sluiten. Zo is deze onder meer toegankelijk voor mensen die op de zwarte lijst staan, en zoals u wellicht weet zijn dit er nogal wat in ons land. De minilening is een erg toegankelijke lening met als belangrijkste reden dat u slechts een beperkte lening kunt afsluiten. Meer dan 800 euro zit er namelijk niet in om te lenen, dus als u daar niet voldoende aan heeft is de minilening alvast geen optie voor u. In elk geval is het zo dat een lening simulatie niet relevant is voor deze lening, want de mogelijkheden zijn beperkt.

Hoe lang duurt het voordat u de minilening moet aflossen?

Dat is nog een ander punt van de minilening, namelijk de periode waarbinnen u moet hebben afgelost. Gemiddeld duurt een minilening een maand, maar in het uiterste geval moet u in elk geval binnen 45 dagen hebben afgelost. Op zich heeft u dus een vrij ruime marge om af te lossen, maar voor een lening blijft het natuurlijk kort. Omdat u niet veel geld kunt lenen moet het in ieder geval goed haalbaar zijn het aflossen binnen deze periode voor elkaar te krijgen.

De minilening kan voor veel mensen die elders geen lening kunnen lospeuteren deuren openen, maar zoals u al kunt lezen hoeft u er ook weer niet al te veel van te verwachten. In elk geval ligt de drempel laag en is de kans dat u de lening krijgt toegewezen zeer groot.

Next post: