Hoeveel kunt u lenen?

De ene persoon kan maar liefst tot een maximale lening reiken, terwijl de ander nog niet eens tot de helft komt. En inderdaad, zo groot kunnen de verschillen zijn. Daarnaast is er natuurlijk ook gewoon nog de groep die helemaal niet voor geld lenen in aanmerking komen. Dit kan bijvoorbeeld zijn door toedoen van de zwarte lijst, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn, want het is daarnaast ook gewoon heel goed mogelijk dat iemand qua inkomen gewoon te weinig heeft. Hierdoor is geld lenen dus gewoon niet mogelijk, aangezien er niet voldoende budget is om aan maandelijkse aflossingen te kunnen voldoen. Dus hoeveel u kunt lenen zal afhangen van bepaalde factoren.

Snel antwoord op vraag ‘Hoeveel kunt u lenen?’

Gelukkig hoeft u niet lang over deze vraag na te denken, want via de website kunt u direct met een lening simulatie starten en deze zal binnen een minuut al uitsluitsel geven over de hoeveelheid aan geld die geld lenen voor u mogelijk kan maken. Niet dat elke kredietverstrekker u hetzelfde geldbedrag zal geven, maar de verschillen zijn ook niet dermate groot dat u met slechts een enkele lening simulatie al niet een relatief goed antwoord op uw vraag heeft.

Mogelijkheden geld lenen zijn redelijk gelijk

Als de ene kredietverstrekker u slechts een lening van 10.000 euro kan verschaffen op basis van onder meer uw inkomen dan zal het echt niet zo zijn dat u bij een andere kredietverstrekker 5 maal zoveel kunt lenen, want met geld lenen zijn de verschillen op dat gebied niet zo groot. Kredietverstrekkers hebben zich immers aan veel regels te houden en deze zijn voor hun allemaal hetzelfde. Op dat gebied zijn de verschillen relatief klein, maar het komt ongetwijfeld voor dat u voor geld lenen bij de een wordt afgewezen, terwijl een ander u toch wel mogelijkheden voor geld lenen kan aanbieden.

Previous post:

Next post: